Om Kylutbildningar.se

Utbildning och examination för proffs.

Utbildningar

Våra kylutbildningar vänder sig till dig som arbetar med kyl- och luftkonditioneringssystem.

l

Examinationsprov

Alla våra utbildningar
avslutas med ett examinationsprov.

Support

Har du frågor eller behöver du hjälp med att boka? Vi hjälper dig och svarar på alla dina frågor!

Certifikat

Efter examination utfärdar INCERT certifikat enligt INCERTS regler.
Läs mer för mer information.

Om oss

EcoTech Malmö AB är av INCERT godkänd som examinationscenter. Hos oss kan du göra ditt examineringsprov inför ansökan om nytt certifikat eller förnya certifikat inom kategori V.

Examinationsprov genomförs under den sista dagen och genomförs av annan person än den som utbildat dig. För dig som bara önskar göra det teoretiska och/eller praktiska examinationsprovet går det utmärkt. Det kan vara om du till exempel har fått meddelande från INCERT om underkänt examinationsprov och vill göra omprov eller av annan anledning inte behöver förberedande utbildning.

Våra samarbetspartners

Dometic Scandinavia

Dometics kärnverksamhet är kylanläggningar, främst inom husvagn- och husbilsindustrin, båtindustrin, samt mindre kylskåp.

www.dometic.se

EcoTech

EcoTech arbetar med flera tjänster speciellt för motorbranschen. Införande av ledningssystem som tex Godkänd Bilverkstad och Certifierad verkstad. Vi bevakar lagar som berör verkstäder, effektiviserar verkstäder samt och affärsutveckling för att tex öka lönsamhet.

www.ecotech.se

Kylutbildningar.se drivs av EcoTech Malmö AB och vänder sig till dig som arbetar med kyl- och luftkonditioneringssystem.

Org.nr: 556361-1838