Utbildningar

Våra kylutbildningar vänder sig till dig som arbetar med kyl- och luftkonditioneringssystem.

l

Examinationsprov

Alla våra utbildningar
avslutas med ett examinationsprov.

Support

Har du frågor eller behöver du hjälp med att boka? Vi hjälper dig och svarar på alla dina frågor!

Certifikat

Efter examination utfärdar Verkstad och besiktningsteknik certifikat enligt deras regler.
Läs mer för mer information.

Om oss

Hos oss kan du göra ditt examineringsprov inför ansökan om nytt Examinatcertifikat eller förnya certifikat inom kategori V.

Examinationsprov genomförs under den sista dagen och genomförs av annan person än den som utbildat dig. För dig som bara önskar göra det teoretiska och/eller praktiska examinationsprovet går det utmärkt. Det kan vara om du till exempel har fått meddelande från Verkstad och besiktningsteknik AB om underkänt examinationsprov och vill göra omprov eller av annan anledning inte behöver förberedande utbildning.

Våra samarbetspartners

Dometic Scandinavia

Dometics kärnverksamhet är kylanläggningar, främst inom husvagn- och husbilsindustrin, båtindustrin, samt mindre kylskåp.

www.dometic.se

EcoTech

EcoTech arbetar med flera tjänster speciellt för motorbranschen. Vi bevakar lagar som berör verkstäder, effektiviserar verkstäder och affärsutveckling för att öka lönsamhet.

www.ecotech.se

Verkstad & Besiktningsteknik

Verkstad och Besiktningsteknik utför certifiering inom området besiktningsteknik och kylteknik KAT V fordon. Vi arbetar för att skapa god trafiksäkerhet och nöjda, framgångsrika kunder.

www.vbteknik.se

Kylutbildningar.se drivs av EcoTech Malmö AB och vänder sig till dig som arbetar med kyl- och luftkonditioneringssystem.

Org.nr: 556361-1838

UTBILDNING 

Utbildning utförs av kylutbildningar.se.

Kategori V

EXAMINATION 

Examination och certifiering utförs av www.VBTeknik.se.